Momenteel hebben we een levertijd van 6 tot 8 weken×

The  Green Cup Factory

 The Green Cup Factory heeft de ambitie om de meest duurzame koffiebekerfabriek van Nederland te zijn. Onze productie in Spankeren (Gelderland) draait op volledig groene energie. Het productieproces is FSC® gecertificeerd. Het FSC® keurmerk garandeert duurzaamheid van grondstoffen in de keten. In het productieproces werken we volgens het Zero Waste principe. Zero Waste betekent dat we productieafval minimaliseren en volledig recyclen. De productie vindt CO2 neutraal plaats door middel van het gebruik van groene energie en de resterende CO2 uitstoot wordt 100% lokaal gecompenseerd.

Het idee achter de The Green Cup Factory is ontstaan doordat we bij BIOODI merkten dat er behoefte is voor het leveren van full colour bedrukte duurzame koffiebekers in kleine oplage. Het liefst geproduceerd in Nederland en niet in een land ver weg. Bioodi en Raypack zijn de bedrijven achter The Green Cup Factory. Bioodi is de partner op het gebied van duurzame disposables met het ruimte assortiment aan koffiebekers. De missie van Bioodi is “Co-creating a sustainable experience”. Raypack helpt bedrijven met de best mogelijke presentatie van hun product en produceert zelf een grote diversiteit aan verpakkingen. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Deze waarden zult u ervaren in The Green Cup Factory.

Onze FSC® gecertificeerde koffiebekers zijn volledig van hernieuwbare en duurzame grondstoffen gemaakt. Deze koffiebekers zijn tevens biologisch afbreekbaar volgens de Europese norm EN 13432. We gebruiken de beste drukmachines en natuurlijke inkten om uw boodschap op deze koffiebeker te drukken.

De kwaliteit wordt gewaarborgd omdat we met de beste machines werken om de gewenste grondstoffen te kunnen verwerken tot een hoogwaardige duurzame koffiebeker. Onze koffiebekermachines zijn speciaal gemaakt om de biologische coating (PLA) van onze koffiebekers goed te kunnen bewerken. De bedrukkingen worden strikt gecontroleerd alvorens deze gebruikt worden voor de koffiebekers. De kwaliteit van de bekers wordt continue gemonitord op specificaties en elk uur worden er monsters getest op oa. lekken. U bent uiteraard ook welkom om de eigen koffiebekers te komen controleren tijdens de productie.

We bieden onze onze Green Cup Factory koffiebekers met eigen full colour bedrukking reeds vanaf 1000 stuks aan met een snelle levertijd van 4 weken. Dit is ideaal voor beurzen, events of voor op kantoor. Onze ontwerpafdeling helpt u eventueel met de opmaak van de koffiebeker indien u dit wenst.

Contact- en adres:

The Green Cup Factory
Adres: IJsselsteyn 17,
6956 AZ Spankeren
Tel: 010 20 12 168
E-mail: sales@bioodi.nl